Badminton og matematik

Thomas Kjær

Hvornår blev du ansat?
01.08 2021

Beskriv kort din baggrund/uddannelse
Jeg er læreruddannet fra Odense Seminarium (1998-2002). Jeg kommer fra Frederikshavn, men har boet i Odense i de sidste 17 år. Jeg har arbejdet 8 år i Dragør på et 10.klassecenter inden jeg blev ansat på Hjemly IE i 2008. Der var jeg til 2021, hvorefter jeg tænkte jeg ville prøve noget andet.

Hvad underviser du i/hvilken jobfunktion har du?
Jeg kan undervise i matematik, tysk, idræt og kulturfag/religion. På GIE er jeg ansat som matematiklærer og badmintoninstruktør. Har været badmintonlærer og spiller i mange år selv og taget mange forskellige kurser indenfor Badminton Danmark og DGI. Sideløbende med undervisningen på GIE er jeg cheftræner i DHBK (Dalum) Badmintonklub 2 gange ugentlig og arbejder meget med ung-seniorer (16-19 år)

Hvorfor har du valgt at arbejde på en efterskole?
Jeg er stor “fan” af den relation man får med eleverne og det smil/humor man møder mellem lærer- elev. Den mulighed opstår meget ofte på en efterskole, da vi ser dem i mange skiftende situationer/fællesskaber

Hvad brænder du for i din jobfunktion?
Jeg brænder for at lærergerningen og håber at kunne bibringe eleverne med “bevægelse” indenfor matematikken, tysk eller helt specifikt badminton, så de får gode oplevelser, men også at de kommer ud af det trygge (Comfortzone)

Hvad gør GIE til en god arbejdsplads for dig?
De mange engagerede lærere/ ledelse samt den fornemmelse af, at de 352 elever som starter 2021 søger gode oplevelser vel vidende at man også selv skal yde en indsats i fælleskabet.

Hvem er dit største idol?
Tine Werngreen Jørgensen

Thomas Kjær