Esport og valgfag

Morten Kruse

Hvornår blev du ansat?
2017

Beskriv kort din baggrund/uddannelse
Jeg er født og opvokset i Haarby på Fyn, hvor jeg bor sammen med min familie. Jeg tog i 2000 en studentereksamen på Vestfyns Gymnasium og havde efterfølgende 2 år i Forsvaret, hvor jeg blev uddannet befalingsmand og uddannede værnepligtige. I 2004 startede jeg på Politiskole, hvor jeg blev uddannet Politibetjent. Jeg har siden arbejdet 12 år ved Fyns Politi – primært med efterforskning.

Hvad underviser du i/hvilken jobfunktion har du?
Jeg underviser primært i esport som linjefag. Derudover er jeg huslærer, har valgfaget amerikansk sport og fungerer ligeledes som aften/weekendvagt med mere.

Hvorfor har du valgt at arbejde på en efterskole?
Jeg har valgt at arbejde på en efterskole, fordi jeg godt kan lide at arbejde med mennesker og gerne vil gøre en forskel.

Hvad brænder du for i din jobfunktion?
Jeg kan godt lide at bruge mine kompetencer/erfaringer fra tidligere jobs og overføre dem til e-sporten. Herunder den fysiske træning, samarbejdsøvelser og kommunikation. Huslærerrollen brænder jeg ligeledes for, da man virkelig kan gøre en forskel fra de elever, man har helt tæt på.

Hvad gør GIE til en god arbejdsplads for dig?
GIE har en helt unik energi og et enormt fællesskab. Dette gælder både mellem de ansatte og eleverne. Der er ikke to dage der er ens, og jeg føler, at man virkelig gør en forskel for de elever, der går på skolen.

Hvem er dit største idol?
Batman

Morten Kruse