Dans - valgfag - GIE Power

Charlotte Slot Thomas

Hvornår blev du ansat?
2019

Beskriv kort din baggrund/uddannelse
Uddannet danser fra danseuddannelsen i KBH Uddannet i Idræt og sundhed fra SDU Uddannet danser fra Broadway Dance Center i New York Teknisk trænet, primært af Nini Theilade, Vivi Flindt, Ejoe Wilson, Marjory Smarth samt Anja og Sara Gaardbo. Har stiftet “H Elements” og underviser i dag i house på dansestudiet KomeraNeza. Jeg er desuden en del af underviserteamet v. Dansk Studiecenter.

Hvad underviser du i/hvilken jobfunktion har du?
Jeg har ansvaret for danselinjen. Underviser i faget Krop og sundhed. Primært i anatomi og fysiologi. GIE Power-lærer. Derudover kontaktærer samt lærer med diverse tilsyn og KREA-lærer.

Hvorfor har du valgt at arbejde på en efterskole?
Jeg er vild med at min største passion (dansen) også er en del af mit fuldtidsarbejde. “Hvor der er vilje er de vej ” – jeg elsker at videregive de ting jeg selv har lært og se de unge mennekser udvikle sig og vokse af det. Jeg brænder for at undervise og vise at det man drømmer om kan blive til virkelighed – det er et privilegie at være efterskolelærer.

Hvad brænder du for i din jobfunktion?
At undervise og udvikle danselinjen – samt have den tætte kontakt med mine elever i alle mulige sjove, alvorlige, omsorgsfulde, skøre situationer.

Hvad gør GIE til en god arbejdsplads for dig?
Mine kolleger! Samt at ledelsen bakker op i mine nye ideer til skolen og ikke mindst støtter mig økonomisk i uddannelsen til at blive en bedre danser og derved også underviser.

Hvem er dit største idol?
Nini Theilade

CST_web23_1