29. SEPTEMBER 2024 KL. 12 - 17

Besøg os til Efterskolernes Dag

Efterskolernes Dag

Vi glæder os til at se dig

Mærk stemningen

Søndag d. 29. september 2024 fra 12-17 åbner vi dørene til den helt store festdag i efterskolekalenderen. Efterskolernes Dag er en oplagt mulighed for at besøge en række efterskoler og mærke stemningen.

Du og dine forældre starter med at få en rundvisning med vores dejlige elever, der tager jer rundt på hele skolen og fortæller om efterskolelivet.

Til slut har I mulighed for at snakke med en fra Team GIE (det kalder vi vores personale på efterskolen). Vi bestræber os på, at I kan snakke med en linjelærer, hvis I ønsker det.

Tilmelding er ikke nødvendig.

Husk at tjekke ledige pladser
Inden I besøger os, er en rigtig god idé at tjekke, om der er ledige pladser på årgangen og idrætslinjen, som du er interesseret i.

Vi oplever desværre nogle gange, at familier kører forgæves, fordi der ikke er flere ledige pladser.

Programmet er på vej

Besøg os

Se programmet længere nede på siden

Hør om idrætslinjerne

I udvalgte tidsrum vil I kunne besøge de enkelte idrætslinjer. Her vil eleverne være i gang, og linjelærerne vil fortælle om hverdagen på linjen. Det kan være en god idé lige at tjekke, hvornår din favorit-idrætslinje er på.

Kontorpersonalet vil også være tilstede på dagen, og give jer indsigt i den aktuelle status på ledige pladser. De kan også assistere med svar på økonomiske og andre praktiske spørgsmål.

Vores forstander, Thomas Madsen, holder desuden løbende oplæg om vores måde at lave efterskole på.

Programmet er på vej.

Efterskolernes Dag