Ansættelse af ny triatlonunderviser

Rasmus Stubager er vores nye underviser på triatlonlinjen. Rasmus har en baggrund som læreruddannet og elitetræner i Triatlon Danmark de seneste ni år.

Rasmus skal også være huslærer og undervise i matematik og valgfag.

Velkommen til Rasmus!

 

Du kan læse meget mere om Rasmus herunder:

Rasmus Stubager underviser på triatlonlinjen

 

Triatlonunderviser

Rasmus Stubager

Beskriv kort din baggrund/uddannelse
Jeg er uddannet lærer med fagene idræt, matematik og natur/teknik. Jeg har arbejdet i Triatlon Danmark i 9 år, hvor jeg bl.a. har været træner på elitecenteret, Juniorlandstræner og senest et år som landstræner. Jeg har en baggrund som konkurrencesvømmer og senere elitetriatlet i en årrække.

Hvad underviser du i/hvilken jobfunktion har du?
Jeg underviser på triatlonlinjen, har valgfag og så er jeg huslærer.

Hvorfor har du valgt at arbejde på en efterskole?
På en efterskole kommer man tæt på eleverne fordi vi også er på skolen i elevernes fritid. Jeg kan rigtig godt lide at der er god mulighed for at skabe relationer også uden for undervisningslokalet.
Derudover synes jeg det er fedt at have muligheden for at arbejde meget mere med et idrætslinjefag end der er sat timer af til i folkeskolen.

Hvad brænder du for i din jobfunktion?
Jeg brænder for at arbejde med unge mennesker, lave god og sjov undervisning og for at bringe min erfaring i spil fra triatlonsporten. At skabe et godt og stærkt fællesskab omkring aktiviteterne og give plads til at den enkelte elev kan udvikle sig fra det niveau man er startet på.

Hvad gør GIE til en god arbejdsplads for dig?
At elever og kollegaer er i godt humør og møder én med et smil. At der er plads til vores allesammens forskelligheder, og at vi hele tiden afsøger nye muligheder for udvikling.
Og så at faciliteterne på skolen i top, hvilket er enormt motiverende for at skabe god undervisning!

Hvem er dit største idol?
Pete Sampras (tennis) og Alexander Popov (svømning).

Rasmus Stubager